Om produktet

Produkt beskrivelse:

BalanceWear® findes i 2 modeller – BW300 uden lændebælte og OW200 med lændebælte.

Alle BalanceWear® fremstilles individuelt ud fra den enkeltes mål og behov. BalanceWear® består af to dele; et forstykke og et rygstykke. Ved hjælp af velcrolukning i skulder og talje er det muligt at tilpasse disse dele i forhold til hinanden, således kan BalanceWear® tilpasses de eventuelle kropslige ændringer, der kan opstå over tid.

BalanceWear® er fremstillet med lynlås i forstykket. Lynlåsen kan fremstilles i variabel længde efter behov. Det er desuden muligt at få lynlåse med magnetisk lukningsmekanisme, der gør den nemmere at lukke.

Vestens yderside er fremstillet af sort, vandafvisende kunststof, hvilket gør vesten nem at holde fri for pletter. Indersiden af vesten er foret med velcro, hvorpå de nødvendige vægtlodder kan påsættes.

Vægtlodderne fås i 3 forskellige størrelser med en vægt på henholdsvis:

  • 227g
  • 113g
  • 57 g.

Hvert enkelt vægtlod er betrukket med sort stof. De er fleksible, således de følger kroppens bevægelse.

OW200 (med lændebælte) består yderlig af 3 separate dele:

  • Rygorthose
  • Lændebælte
  • Frontstabiliseringsstykke

Herudover består OW200 af et lændebælte, der via velcro lukkes foran på et mindre frontstabiliseringsstykke. Alle dele af lændeortosen kan fremstilles efter individuelle behov. Delene kan enkeltvis afmonteres BalanceWear®.

Alle enkeltkomponenterne i OW200 er en integreret del af selve BalanceWear® vesten, hvilket gør det nemt for den enkelte at bruge BalanceWear® med rygorthose i dagligdagen.

For yderlig information kontakt: info@sfmedical.dk